Om oss

Om Anette’s Fotterapi

Anette’s Fotterapi er et enkeltmannsforetak stiftet i 1996. Anette’s Fotterapi holder til i Lørenskog, og har god kompetanse innenfor fagfeltet.

Anette er utdannet på Sogn yrkesskole i 1995 og har jobbet som fotterapeut i Lørenskog som selvstendig siden 1995. Hun har fordypning i diabetes og er aktiv i Fotterapiforbundet. Anette har god erfaring med Gehwohl produkter og et stort utvalg av produktene.

Tanja er utdannet Fotterapeut med Ortopediteknikk ved Fot & Helseakademiet i Oslo. Etter 3 års skole og gjennomført eksamen ble hun godkjent Autorisert Fotterapeut. Hun har jobbet hos Anette’s Fotterapi siden Mai 2019.

Nina Kristoffersen er Cidesco utdannet hud- og kroppsterapeut fra Den Norske Hudpleiefagskole i 1993. I tillegg er hun utdannet make-up artist fra Fagskolen for Dekorativ make-up i Odense, Danmark, 1994. Hun har drevet selvstendig siden 1995. Hun er også utdannet fotterapeut med ortopediteknikk fra Fot- og Helseakademiet i Oslo, 2019. Nina ble godkjent Autorisert Fotterapeut i 2020. 

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
67 97 21 60